Entitat Cultural, L˙dica i Esportiva

PolÝtica Legal Calšots i Calšotades a tot arreu

Calšots i Calšotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa PolÝtica Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona MÓ
Act. Culturals
Act. L˙diques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

L'entitat Sense LÝmitsPolÝtica Legal de Sense LÝmits

  1. La reproducciˇ, c˛pia, ˙s, distribuciˇ, comunicaciˇ p˙blica o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquestes pÓgines web, aixÝ com de les imatges i fotografies de les mateixes, Ús totalment p˙blica i gratu´ta, sempre que sigui amb menciˇ expressa de la seva procedŔncia.

  2. El fet d'omplir un formulari i enviar-lo a l'Associaciˇ Sense LÝmits (en endavant Sense LÝmits), implica que el remitent accepta que les seves dades siguin tractades de manera automatitzada i que puguin ser inclosses a la base de dades de Sense LÝmits, el domicili del qual estÓ especificat al final de cadascuna de les pÓgines. L'usuari Ús l'˙nic responsable de la veracitat de les dades i de la correcciˇ de les mateixes enviades a Sense LÝmits, qui refusa qualsevol responsabilitat per la falta de veracitat o correcciˇ d'aquestes dades. D'acord amb la LOPD (Llei OrgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecciˇ de Dades de CarÓcter Personal), el remitent podrÓ accedir a les seves dades, rectificar-les i eliminar-les, mitjanšant l'enviament d'un correu electr˛nic.

  3. Inici pÓginaSense LÝmits no es responsabilitza de la mala utilitzaciˇ dels continguts d'aquestes pÓgines web per part de l'usuari, aixÝ com de qualsevol informaciˇ no continguda en aquestes pÓgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de Sense LÝmits o no publicada amb el seu nom. Concretament no respon del contingut i la informaciˇ de les pÓgines web de terceres persones connectades per enllašos (links) amb els portals de Sense LÝmits, aixÝ com de les dades que es puguin recollir per aquests.

  4. Sense LÝmits es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pÓgines web quan ho consideri oport˙, i tambÚ d'eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l'accÚs, de manera temporal o definitiva.

  5. Sense LÝmits no s'obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin per mitjÓ dels f˛rums oberts en aquestes pÓgines web. Sigui com sigui, Sense LÝmits es reserva el dret d'eliminar de les seves pÓgines web qualsevol informaciˇ o opiniˇ dels usuaris que sigui contrÓria a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneraciˇ dels drets i llibertats fonamentals de la persona.

  6. Quan sigui necessÓria la utilitzaciˇ d'una contrasenya o nom d'usuari per a accedir a algun servei contingut en aquestes pÓgines web, l'usuari s'obliga a mantenir-la en secret i a fer-ne un ˙s diligent. En cas de pŔrdua o utilitzaciˇ negligent de la contrasenya, l'usuari respondrÓ de la utilitzaciˇ que n'hagin pogut fer terceres persones.Inici pÓgina

 

Entitat Cultural, L˙dica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa PolÝtica Legal Llibre Visites               Contacte

ę1998-2014 Associaciˇ Sense LÝmits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense LÝmits & Internet:  Alt Camp Informaciˇ - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calšot de VallsDades dels Pa´sos Catalans