Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Act. Lúdiques Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona Mà
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

Activitats Lúdiques de Sense LímitsLes Activitats Lúdiques són una part important de les que portem a terme a Sense Límits, ja que són les més divertides, interessants i diferents de les altres. També serveixen per a mantenir un millor i més distés contacte entre els socis. N'hi ha de gastronòmiques, d'intercanvi d'objectes o d'enviament de Butlletins per mantenir al dia la informació del que anem fent i del que farem. 

INTERCANVIS  |  BUTLLETINS  |  INTERNET

Intercanvis d'objectes de Segona Mà

    Tothom té coses que no fa servir guardades en un racó i que molt sovint, fins i tot fan nosa. Per aquesta raó hem creat aquest nou apartat de l'entitat, en la què qualsevol soci pot portar aquests objectes al local social i treuren alguns diners o servei.

    Estem segurs que també hi haurà socis que puguin estar interessats en aquests articles, i els podrà aconseguir a molt bon preu. Naturalment, tots els articles han d'estar en bones condicions tant físiques com de neteixa.

Dóna una segona vida als objectes que ja no necessites.

    Els qui ens portin objectes, tenen diverses opcions al deixar-los:

  A canvi de diners, sempre a un preu que pugui ésser interessant per al possible comprador.

  A canvi d'un altre objecte o d'un servei (trueque), que haurà d'ésser proporcional al valor de l'objecte. En aquest cas tindràn que posar-se d'acord ambdués parts.

  Donar-ho a l'entitat, la qual decidirà el seu futur ús: posar-ho a la venda, o deixar-ho al local social com a part del mobiliari o decoració per tal de gaudir-ho tots els socis.

  Entregar-ho a una entitat benéfica o a persones amb necessitats. En aquest cas l'entitat entregarà aquests objectes periòdicament al llarg de tot l'any (no només per les festes de Nadal)..

    En les dues primeres opcions, l'entitat cobrarà una petita comissió (màxim un 10%) com a contribució a les despeses de l'entitat (lloguer, llum, aigua, despeses diverses).

    Per entrar directament a l'apartat d'intercanvis podeu clicar aquí.Inici pàgina

Butlletins de Sense Límits

    Regularment enviem per correu electrònic a les adreçes que tenim, un butlletí electrònic amb les novetats i altres qüestions de l'Associació Sense Límis.

Als butlletins hi trobareu els següents apartats:

  Editorial: Una breu introducció per comentar una mica de tot.

  Humor: Creiem que abans de començar amb les coses més serioses sempre va bé una mica d'alegria, per aixó sempre posem un acudit o alguna cosa divertida.

  Novetats: En aquest apartat trobareu les novetats dels diversos portals d'Internet que Sense Límits administra i gestiona. 

  Internet: Aquí parlarem de les coses interessants que es mouen o es troben a Internet, donarem una petita explicació d'algun programa o coneixerem trucs per millorar la navegació i/o l'ordinador.

  Adreçes interessants: Recopilació d'adreçes d'Internet que per la seva temàtica són realment interessants de visitar-les. Poden ser adreçes culturals, divertides, pràctiques, sorprenents, distretes, etc.

    Per a veure tots els butlletins que ja hem enviat, podeu clicar aquí.

    A més a més, entremig dels apartats hi ha frases cèlebres, divertides o lleis estrambòtiques de tot el món. Al final de cada Butlletí hi trobareu informació per donar-vos de baixa o sobre la Política Legal de Sense Límits.
Si encara no el rebeu, només heu d'enviar un missatge, posant "Alta Butlletí" a Inici pàgina l'assumpte.

Internet

    En el seu afany de donar a conèixer al màxim possible l'Alt Camp, l'entitat és responsable i gestiona diversos portals d'Internet referents a aquesta comarca, són els següents:

  Alt Camp Informació: Informació de la comarca, dels municipis i el més interessant per al turisme.

  Directori de l'Alt Camp: Totes les empreses, botigues, professionals i entitats de la comarca.

  Dades dels Països Catalans: Més de 55.000 dades sobre tot el referent a les terres de parla catalana.

  Masia Virtual: Botiga on-line amb productes de l'Alt Camp (especialment tot el referent a la Calçotada).

  Sense Límits: El portal on sou ara, amb informació sobre l'entitat.

    Per tal de poder-ho seguir gestionant i ajudar-nos a fer front a les despeses que això genera, podeu triar qualsevol tipus de publicitat per posar als portals. Podeu veure les diferents opcions i preus clicant aquí.

INTERCANVIS  |  BUTLLETINS  |  INTERNETInici pàgina

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2014 Associació Sense Límits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calçot de VallsDades dels Països Catalans