Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Act. Esportives Calçots i Calçotades a tot arreu

Calçots i Calçotades

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites          Contacte

SECCIONS:

Principal
Segona Mà
Act. Culturals
Act. Lúdiques
Act. Esportives
Internet
Butlletins
Dades Cat

Segueix-nos a:

Secció d'Esports de Sense LímitsLa secció Esportiva fou un dels primers motius de la creació de Sense Límits, ja que els fundadors de l'entitat són uns grans aficionats a l'esport del motor en totes les seves variants, tant de cotxes com de motos, essent un dels principals objectius la celebració i/o participació en activitats relacionades amb aquest món. Aquestes són algunes de les activitats que hem portat ha terme fins ara:

Equip de competició de Sense LímitsEquip de Competició de Sense Límits 

Actualment tenim un equip que participa en diverses proves de Regularitat de Vehicles Clàssics, en el qual està obtenint molts bons resultats.

Per tal de tirar endavant aquesta secció, estem cercant patrocinadors per a l'equip de Sense Límits. Per un preu molt assequible podreu gaudir de publicitat en els vehicles.

Activitats de l'apartat de Clàssics:

  Els anys 2008, 2009 i 2010 vam organitzar a Valls tres Trobades de Vehicles Clàssics "La Ruta del Cister". Consistia en passar un diumenge diferent, fent una ruta per carreteres de les nostres contrades, anar a visitar un monestir del Císter i després d'un bon dinar, entrega de records i trofeigs.

  Hem treballat conjuntament amb l'entitat Club Abarth Catalunya, per tal d'organitzar algunes activitats de vehicles clàssics, com les Trobades de la Gran Festa de la Calçotada.

  Vam col·laborar amb el Club Simca d'Espanya en diverses activitats, com en l'organització de la Trobada Inici pàgina Internacional de cotxes d'aquesta marca, que va tenir lloc el març de 2008 a Tarragona.

Activitats d'aventura i d'altresActivitats de l'apartat d'Aventura:

  Estem molt en contacte amb l'empresa Epsilon Team, dedicada a preparar camions per als grans raids (Baja Aragón, Dakar, etc.), per tal de tirar endavant diverses activitats.

  Portem a terme diverses gimcanes amb road-book per a cotxes i motos, per carreteres de les nostres contrades. És una manera diferent de passar els diumenges, donant a conèixer llocs interessants i participant en proves molt divertides amb la família o els amics.

  Vam organitzar a Valls una taula rodona amb alguns dels principals protagonistes catalans del mític rallye Inici pàginaParís-Dakar, tant en motos, com en cotxes i camions.

Entitat Cultural, Lúdica i Esportiva

Inici Qui som? Per fer-se Soci Premsa Política Legal Llibre Visites               Contacte

©1998-2014 Associació Sense Límits / Muralla de Sant Antoni, 101-baixos / 43800 VALLS (Alt Camp) - Telf. 640 224 529

Sense Límits & Internet:  Alt Camp Informació - Directori de l'Alt Camp - Masia Virtual - Calçot de VallsDades dels Països Catalans